Ett fint marknadsföringserbjudande ifrån Nyköpings Kommun

För dig som besöksnäring finns det mölighet att lägga in information på NyköpingsGuiden, 2011 lade kommunen in information gällande alla längs väg 223 utifrån vår hemsida. Kolla om du finns med, om inte, ta detta tillfälle och få marknadsföra dig och ditt företag /åsa ingårda

Nu släpper vi nya webbplatsen NyköpingsGuiden!

All information som funnits på gamla guiden är överflyttad. Många förbättringar är gjorda både för dig som företagare och arrangör i Nyköping och för våra besökare på guiden. Helt nytt är att information som tidigare funnits på boinykoping.nu nu även finns på NyköpingsGuiden. Besöksguiden är som tidigare indelad i fyra stora områden: Äta, Se och Göra, Logi och Shopping. Alla som har ett konto här har självklart kvar det men på grund av att vi manuellt flyttat all information till den nya webbplatsen så har vi inte kunnat spara era egna lösenord.

Därför ber vi dig som har en inloggning till eget konto på Nyköpingsguiden: kontakta Turistbyrån tel 0155-24 82 00 så hjälper vi till med nya inloggningsuppgifter.
Du kan också klicka in längst ner till vänster på sidan "För företagare"

Alla företag publiceras med bild. Det höjer kvaliteten på hela webbplatsen om vi har bilder till alla och det blir en bättre upplevelse för besökaren att mötas av en bild. Du som inte har någon bild vid presentationen av ditt företag, lägg upp en bild via ditt eget konto eller skicka den till oss på Turistbyrån så hjälper vi till.
Bilden ska ha måtten 360 x 246 pixlar. Ring gärna om du vill ha hjälp.

Evenemangsguiden: Kalenderfunktionen där man kan söka evenemang är ny och förbättrad.
Nu går det att få eget konto även för dig som vill lägga in evenemang. För dig med många evenemang rekommenderar vi att skaffa ett konto för att på så vis slippa fylla i adress och kontaktuppgifter vid varje tillfälle du ska lägga upp ett evenemang. Med hjälp av inloggning kan du också själv ändra ditt evenemang efter att det publicerats. Självklart kan man fortfarande lägga in i Kalendern utan eget konto.

Även som tidigare är det genom adresserna www.nykopingsguiden.se och www.visitnykoping.se som man kommer till NyköpingsGuiden. De som knappar in boinykoping.nu kommer direkt till Bo i Nyköping på guiden.

Går man in via vistnykoping.se eller genom att klicka på länken hos Ryanair så kommer man direkt till den engelska versionen av guiden. Liksom på kommunens webbplats nykoping.se och som många andra stora kommuner som exempelvis Stockholms Stad använder vi nu Google translate-funktionen. Den tjänsten ger oss möjlighet att presentera allt innehåll på NyköpingsGuiden på många relevanta språk: Utöver engelska, tyska, italienska och franska har vi valt bland annat holländska, de baltiska språken, finska och några östeuropeiska språk.

Välkommen med frågor och synpunkter! Hälsningar
Kristina Fällman, Turistbyrån Josefina Höglin, Näringsliv & Tillväxt

Viktiga presentationer - de handlar om att rädda liv ! Unga människor - många ambitiösa och kreativa kvinnor - drabbas av hjärtattack eller hjärnblödning. Den här informationen kan hjälpa dig att rädda liv.
Det tar 3 minuter att titta igenom.
Känn igen en hjärnblödning    Hur rädda dig själv vid en hjärtattack
 
Tillbaka till första sidanLänkarFöreningsinformationOm ossKalendarium/ÖppettiderKarta över medlemsföretagen